top of page
Sims_Hero_2.jpg

Med förståelse för din affär.

För att nå resultat och mål i rätt tid har behovet av spetskompetens med kort varsel ökat bland bolag idag. Därför har det blivit viktigare att säkra rätt ledarskap och kompetens för att avlasta för resten av företaget. Vi ser till att ni får rätt personer och resurser på plats i god tid, så att ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst. 

Unik räckvidd på global nivå.

Bakom SIMS Interim finns det internationellt välrenommerade Signium som arbetar med Executive Search, Board Services och Leadership Consulting. Signium har mer än 40 års erfarenhet av chefsrekrytering och rådgivning åt näringslivets ledare när det kommer till att utveckla deras ledarskap, deras anställda och deras organisationer. Med Signiums muskler, kan SIMS Interim erbjuda global täckning och yttersta kvalitet vilket breddar vårt erbjudande och räckvidd.

Vill du prata i enrum?

Av erfarenhet vet vi att många situationer kan vara känsliga. Välkommen att kontakta oss för en konfidentiell diskussion.

Är du i behov av en interimslösning?

I vårt kontaktnät finns det konsulter med kompetens från flera olika branscher och roller. Välkommen att ta kontakt för en diskussion!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 h.

clouds2.jpg

Kvalificerade konsulter snabbt på plats

Extra resurser vid intensiva perioder

Interimslösning mellan anställningar

bottom of page